Extra, Extra, Extra

 

PETAK, 24.09 / 20:00 / Dvorana Vikendica


BIJELO DUGME, rock'n'roll dokumentarac Igora Stoimenova

Ono što su Beatlesi značili za svjetsku popluranu kulturu, Bijelo Dugme je značilo za Istočnu Europu. Ovaj dokumentarni film otkriva nam kako se vrlo specifična komunistička zemlja – bivša Jugoslavija, nosila sa utjecajima koje je nju imala zapadna pop kultura. Epska priča o seksu, drogi, rock & rollu, i naravno neizbježnoj politici u posljednjih 15 godina SFRJ.

 

PETAK 24.09. I SUBOTA, 25.09 / 10.00 - 18.00 / VRT

 

Izložbeni prostor Adris grupe: Dobre ideje svijetle u mraku

Adris grupa svoje je djelovanje oduvijek temeljila na strategiji „Biti prvi, biti bolji, biti drugačiji“. Stoga je, usprkos globalnoj ekonomskoj krizi i problemima na lokalnom tržištu, i prošle godine ostvarila dobre poslovne rezultate. Posljedica je to ulaganja u kreativnost, a dobre ideje mogu rasvijetliti budućnost.
Reklamna agencija Bruketa&Žinić om oblikovala je godišnji izvještaj Adris grupe pod nazivom „Dobre ideje svijetle u mraku“. Taj projekt, izložen na Weekend Media Festivalu, dosad je nagrađen brojnim svjetskim priznanjima, kojima se ovih dana pridružila i prestižna nagrada Red Dot, vrijedno priznanje s jednog od najvećih i najcjenjenijih natječaja na području vizualnih komunikacija u svijetu.

 

PETAK 24.09. I SUBOTA, 25.09 / 10.00 - 18.00 / VRT

 

Nokia App Lab: Sve što ste željeli znati o mobilnim aplikacijama, a niste se usudili pitati!

U Nokia laboratoriju aplikacija naučite kako možete sami, u roku od 15 minuta, napraviti svoju aplikaciju za OVI store, Nokijinu online platformu za razne sadržaje za više od 100 modela Nokia telefona. Jedino što vam treba je URL vašeg RSS feed-a i vaš logotip, a Dr. OVi i asistentica Andreja pomoći će vam u svemu ostalom. Tijekom cijelog Weekend Media Festivala za sve vaše upite na raspolaganju vam je i internacionalni Nokia marketing team.

 

 • " "Odlično sam se proveo – konferencija je impresivna (i partiji su bili nevjerojatni). Čestitke još jednom!" "
  Tim Hwang
 • " Jako sam uživao u festivalu. Mislim da je dobro organiziran, informativan i zabavan. Svim medijskim radnicima iz regije će koristiti sudjelovanje. Panelisti i predavači su zanimljivi, raznovrsni i izvrsno predstavljaju područja iz kojih dolaze. "
  Robert Lee
 • " Izvrsno sam se proveo na Weekendu! Činilo mi se kako je sve prošlo jako glatko...Prvi put sam putovao u Istru i oduševilo me cijelo iskustvo. "
  Chris Matyszczyk
 • " Moji dojmovi su više no pozitivni. Weekend je važan događaj, okrenut bitnim lokalnim temama! "
  Alexander Oswald
 • " Organizacija, usluga, profesionalan odnos svih koji su me kontaktirali i koje sam ja kontaktirao iz organizacije festivala je bio vrhunski i iskreno sam uzivao.Moje posebne pohvale ide na racun organizacije programa, sadrzaja kao i kvaliteta predavanja i panel diskusija. "
  Nazif Hasanbegović
 • " Weekend je sjajan primjer kako se ambiciozna marketinška ideja uz dobru realizaciju može u godinu dana pretvoriti u dogadjaj u kojem jednostavno moraš sudjelovati "
  Slaven Fischer
 • " Weekend Media Festival-korisno,zanimljivo,informativno i zabavno! Nadam se da cu doći i slijedeće godine. "
  Ivana Petrović
 • " Čestitke na izvrsno organiziranom festivalu. Nadam se da se vidimo i dogodine. "
  Silvana Menđušić
 • " Izvrsno ste obavili posao jer izvrsne organizacije samih panela i predavanja nebi se posramila ni kakava američka tvrtka. Iskrene čestitke! "
  Tomislav Kotnik
 • " Na Weekend media festivalu u Rovinju se susreće Javnost! Javnost koja razumije, sudjeluje i prosuđuje medije, a za koju se prije pojave Weekenda, govorilo da je nema! Sad znamo da postoji! Kao što postoji i ovo događanje i izazov da se u praksi provjeravaju transformacije moderne javnosti u skladu s novim komunikacijskim tehnologijama i trendovima. "
  Nada Zgrabljić Rotar
 • " Odlučan, optimističan organizator. Suzdržani, ali iskreni i napredni paneli. Obećavajuća platforma za 2010. godinu. "
  Ivan Butković

Vaše ime i prezime Vaša email adresa