Party, Party, Party

PAKLENI JD ROČKAS, od 21.00

powered by Antena Zagreb

 

Weekend počinje paklenom rođendanskom zabavom starog nam prijatelja Jacka Daniela! Proslavu će uveličati slovenski DJ trojac Tetkine Radosti, Čager Zoc, Jimmy Jazz Tziganez, Tomo Ricov i Paklene čagerice... Slavljenik je najavio da će zavrtit koju rundu, dvije, tri…!

 

AFTERBEACH PARTY, od 18.00 do 20.00

powered by Soundset & Javno.hr

 

Niste bili na Zrću, Vodicama, Hvaru, Dubrovniku, Poreču… ne brinite, i Weekend ima After Beach party! Gogo plesačice, DJ Korny, besplatni cocktaili…

 

24sata: ČITAM, SURFAM, GLEDAM, BRIJEM, od 22.00 do 03.00


24sata i ove godine radi centralni party na Weekendu!  Čitam, gledam, surfam, brijem… uz Showtime Band iz Beograda i  iPad Video Disco by DJ Dave Jam & DJ Bizarre powered by Maraschino

 

ROĐENDANSKA FEŠTA RADIO DALMACIJE, od 18.00 do 20.00


Svoju 15-tu obljetnicu emitiranja programa Radio Dalmacija će proslaviti posebnom rođendanskom feštom. Samo za vikendaše, najbolji radio šarmantnih dalmatinaca, otvara u Rovinju „Konobu kod dupina“. Uz rižote, ribice, fritule i dobro vino, očekuje Vas atmosfera koja donosi  dašak juga u Rovinj.

 

SARAJEVSKI DERNEK, od 22.00 do 04.00


Sarajlije dolaze u Rovinj i sa sobom dovode energičnu  „Dubiozu kolektiv“ i osvježavajući DJ/VJ duo „Diskobajagi“. Uživajte u pravom sarajevskom derneku, uz „Sarajevsko pivo“ i burek.

 

 • " "Odlično sam se proveo – konferencija je impresivna (i partiji su bili nevjerojatni). Čestitke još jednom!" "
  Tim Hwang
 • " Jako sam uživao u festivalu. Mislim da je dobro organiziran, informativan i zabavan. Svim medijskim radnicima iz regije će koristiti sudjelovanje. Panelisti i predavači su zanimljivi, raznovrsni i izvrsno predstavljaju područja iz kojih dolaze. "
  Robert Lee
 • " Izvrsno sam se proveo na Weekendu! Činilo mi se kako je sve prošlo jako glatko...Prvi put sam putovao u Istru i oduševilo me cijelo iskustvo. "
  Chris Matyszczyk
 • " Moji dojmovi su više no pozitivni. Weekend je važan događaj, okrenut bitnim lokalnim temama! "
  Alexander Oswald
 • " Organizacija, usluga, profesionalan odnos svih koji su me kontaktirali i koje sam ja kontaktirao iz organizacije festivala je bio vrhunski i iskreno sam uzivao.Moje posebne pohvale ide na racun organizacije programa, sadrzaja kao i kvaliteta predavanja i panel diskusija. "
  Nazif Hasanbegović
 • " Weekend je sjajan primjer kako se ambiciozna marketinška ideja uz dobru realizaciju može u godinu dana pretvoriti u dogadjaj u kojem jednostavno moraš sudjelovati "
  Slaven Fischer
 • " Weekend Media Festival-korisno,zanimljivo,informativno i zabavno! Nadam se da cu doći i slijedeće godine. "
  Ivana Petrović
 • " Čestitke na izvrsno organiziranom festivalu. Nadam se da se vidimo i dogodine. "
  Silvana Menđušić
 • " Izvrsno ste obavili posao jer izvrsne organizacije samih panela i predavanja nebi se posramila ni kakava američka tvrtka. Iskrene čestitke! "
  Tomislav Kotnik
 • " Na Weekend media festivalu u Rovinju se susreće Javnost! Javnost koja razumije, sudjeluje i prosuđuje medije, a za koju se prije pojave Weekenda, govorilo da je nema! Sad znamo da postoji! Kao što postoji i ovo događanje i izazov da se u praksi provjeravaju transformacije moderne javnosti u skladu s novim komunikacijskim tehnologijama i trendovima. "
  Nada Zgrabljić Rotar
 • " Odlučan, optimističan organizator. Suzdržani, ali iskreni i napredni paneli. Obećavajuća platforma za 2010. godinu. "
  Ivan Butković

Vaše ime i prezime Vaša email adresa